EXPOLINC, het beste in Beurs- en Presentatiewanden.

Ideaal als compacte stand op beurzen, evenementen, showrooms, retail, een open-huis of een opening, om maar een paar toepassingen te noemen. Het voordeel is dat het licht van gewicht, dus eenvoudig en compact te vervoeren is. De opbouwtijd is beperkt en de mobiele beurswand is door 1 persoon in een korte tijd te plaatsen.

Mobiele beurswanden zijn er verschillende vormen en afwerkingen. De basis hoogte is in de regel rond de 225cm en kan optioneel worden voorzien van LED verlichting vanaf de bovenzijde. Ook zijn er mobiele beurswanden die volledig zijn uitgevoerd met LED, zodat de print extra opvallend uitgelicht wordt. Dit is alleen mogelijk met een afwerking met doek. Ook zijn er beurswanden uitgevoerd met printbanen, wat een extra luxe uitstraling geeft.

Download hier de brochure voor uitgebreide informatie.

Met Expolinc Frame en Light Frame heb je het nieuwste van het nieuwste in huis. Hiermee kan een enkel- en dubbelzijdige presentatiewand of zelfs een beursstand met afsluitbare berging worden gemaakt. Nieuw is dat er binnenin LED verlichting (Light Frame) kan worden aangebracht met een verbluffend resultaat. De keuze is aan u, bouw wat u wilt!

Pop-Up Magnetic is de beste keuze als u eenvoudig een deel van uw prints wilt kunnen wisselen? Heeft u in uw ontwerp veel lichte kleuren? U bent dan zeer flexibel om verschillende formaten in te zetten tijdens uw beurspresentatie?

Met het Fabric System kunt u zelf de hoogte bepalen met de flexibele staanders. Daarnaast kunt u met rechte of gebogen profielen zelf de vorm bepalen. Tevens is een print op doek een goedkoper optie dan gelamineerde printbanen.